Extra vierge olijfolie

Samen in de Keuken heeft een ruim assortiment aan extra vierge olijfolie. Als specialist in Balsamicoazijn en extra vierge olijfolie nemen wij alleen genoegen met topkwaliteit. Extra vierge olijfolie is niet te vergelijken met de standaard flesjes in de supermarkt. Het Internationale Olive Council heeft kwaliteitsnormen opgesteld om extra vierge olijfolie op waarde in te schatten. Extra vierge zit in de hoogte categorie qua kwaliteit. En dat proef je!

Samen in de Keuken heeft 7 verschillende extra vierge olijfolie producten vers op de tap. Je kunt gezellig komen proeven in onze kookwinkel maar je kunt ook in de webshop bestellen. Geniet ook van de lekkerste salades, marinades of druppel wat op vers brood. We gieten de olijfolie in decoratieve flessen van 350 ml. En sealen de kurk. Koop je twee of meer flessen, doen wij er een gratis proeflesje bij van een andere smaak!

Extra vierge olijfolie is echt kwaliteitsproduct van mediterrane landen waar familiebedrijven volgens traditioneel recept te werk gaan. De olijven worden stuk voor stuk handgeplukt en traditioneel geperst. De meeste ook nog op biologische wijze. Proef de smaak van Toscane, UmbriŽ, Veneto, SiciliŽ en Tarragona.

Assortiment Extra Vierge olijfolie