Balsamicoazijn

Samen in de Keuken heeft heerlijke Balsamicoazijn met speciale smaakbeleving. Voor originele salades, sauzen, desserts en kaasplankjes voeg je balsamicoazijn toe, eventueel in combinatie met een goede olijfolie. Samen in de Keuken vult de balsamico flessen vers van de tap. Je kunt ze afhalen in onze kookwinkel of bestellen in de webshop. Smakelijke balsamicoazijn; betaalbaar en vers van de tap.

Balsamicoazijn is een Italiaanse azijnolie geproduceerd volgens een traditioneel procédé. De smaakbeleving is uniek door Italiaanse druiven, het verdampingsproces en de speciale houten vaten. Deze brengen ook de echte Balsamico geurbeleving mee. Hoe langer de Balsamicoazijn opgeslagen wordt, des te rijker de smaak. Wij concentreren ons op Balsamicoazijn van 8 tot 12 jaar oud.

Balsamicoazijn assortiment

Naast de traditionele balsamicoazijn verschijnen er steeds meer varianten op de markt. Om precies in te spelen op de smaak kun je bij ons de volgende producten bestellen:

Kooktips met Balsamicoazijn

Samen in de Keuken organiseert gezellige kookworkshops over hoe je met Balsamicoazijn en olijfolie de meest heerlijke salades, desserts en sauzen kunt bereiden. Meld je eens aan voor een kookworkshop in onze mooie kookwinkel in hartje Alkmaar. We geven je heerlijke recepten mee. Er staan ook volop balsamico kooktips op het internet of in kookboeken.

Samen in de Keuken maakt feestelijke pakketjes. Ideaal voor de naderende feestdagen. Verras eens iemand met een smakelijk Balsamico pakket.